Duyuru:

Web sitemize hoş geldiniz, umuyoruz ki web sayfamızı beğenirsiniz ve her zaman misafirimiz olursunuz.

27 Ocak 2014 Pazartesi

'Erdoğan bunu yaparsa yolsuzluk dosyaları kapanacak'


Mustafa Kartoğlu, Ahmet Turan Alkan'ın CNN Türk'teki sözleri hakkında ilginç değerlendirmelerde bulundu...

Zaman Gazetesi'nin, son haftada tehdit dolu yazılarıyla dikkatleri üzerine çeken yazarı Ahmet Turan Alkan'ın CNN Türk'teki açıklamaları önemli bir itiraf niteliğindeydi.

Alkan, CNN Türk'te konuk olduğu programda "Başbakan AK Parti'yi rehin aldı, artık istenmiyor, sokaktaki insan AK Parti'yi seviyor, ama..." şeklinde ifadeler kullanmıştı.

AHMET TURAN ALKAN İTİRAF ETMİŞTİ

Böyle Ahmet Turan Alkan, asıl dertlerinin yolsuzluk, rüşvet olmadığını, AK Parti'yle sorunları olmadığını, asıl dertlerinin Erdoğan'ın gitmesi olduğunu şaşırtıcı şekilde adeta itiraf etmişti.


KARTOĞLU: BU TAVIRLA ANCAK BEYAZ TÜRK OLUR

Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Kartoğlu, A Haber'e, Ahmet Turan Alkan'ın bu sözlerini yorumladı. Kartoğlu, "Ahmet Turan Alkan, Aslı Aydıntaşbaş'ın hoşuna gidecek şeyler söylemek istedi, ondan olsa olsa beyaz Türk olur" ifadelerini kullandı.

Ahmet Turan Alkan'ın kendisiyle çeliştiğini, Erdoğan'ın bu işi bırakması durumunda ortada bir yolsuzluk dosyasının kalmayacağını düşündüğünü söyleyen Mustafa
Kartoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"
PARALEL BİR AHMET TURAN ALKAN VAR"

"Ahmet Turan Alkan'ı Zaman Gazetesi'nin yazarı olarak lanse ettiniz. Öyle de. Ama ben son zamanlarda, bizim de üniversite yıllarından beri okuduğumuz, izlediğimiz Ahmet Turan Alkan'dan farklı olduğunu düşünüyorum.
Yerinde bir espri olur mu bilmiyorum ama, herhalde ortada paralel bir Ahmet Turan Alkan var ve herhalde bu yazıları o yazıyor. Çünkü daha önceki yazılarıyla bir paralellik göremiyoruz."

"DEMEK Kİ, ERDOĞAN SİYASETİ BIRAKSA ORTADA YOLSUZLUK DOSYASI KALMAYACAK"

"Eğer bu iş sadece Başbakan Erdoğan'ın şahsi tutumuyla ilgiliyse, Başbakan Erdoğan şahsi olarak bu işi bıraksa, demek ki bu yolsuzluk dosyalarının tamamı kapanacak. Bunlarla ilgili bir çatışma, bir sorun gözükmüyor. Yani ortada bir yolsuzluk da yok. Başbakan'ın arkadaşlarının suçlanmasını gerektirecek ciddi bir durum da yok. Asıl ciddi durum Başbakan Erdoğan'ın tutumu. Böyle bir mantığı -onun bir okuru olarak, bir gazeteci olarak, Ankara'da politikayı takip eden bir gazeteci olarak- anlamak gibi bir lükse sahip değilim."
Paylaşmak Güzeldir

Unknown

2013 Yılının son çeyreğinde blog yazmaya başladım, gündemi yoğun bir şekilde takip ediyorum ve önemli gördüğüm hususları blogum üzerinden sizlere aktarıyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Hayallere Giden Yol. Designed by Elementx | Love for Siristatlı