Duyuru:

Web sitemize hoş geldiniz, umuyoruz ki web sayfamızı beğenirsiniz ve her zaman misafirimiz olursunuz.

31 Aralık 2013 Salı

Araç sahipleri dikkat!





1990 model ve altındaki araçlar için son gün bugün.Yılın son günü, 1990 model ve altındaki araçların hurdaya teslimi için de son gün. Kocaeli'de hurda araçlarını teslim etmek isteyen vatandaşlar hurdalıklar önünde uzun kuyruklar oluşturdu. 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle 1990 model ve altındaki araçlar hurdaya ayrılıyor.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın tebliği gereği, hurda araçların bu gün teslim edilmesi gerekiyor. Hurda araçlarının teslimini yılın son gününe bırakan vatandaşlar, Kocaeli´deki Makine Kimya Enstitüsü Seymen Hurdalığı önünde uzun hurda araç kuyruğu oluşturdu.

KOCAELİ'DE 12 BİN ARAÇ

Kocaeli'de 12 binin üzerinde araç hurdalığa teslim edildi.

Hurdaya çıkan araçlarını teslim eden vatandaşların 28 Şubat 2009 tarihine kadar kesilen trafik cezaları ve Motorlu Taşıtlar Vergi borçları da siliniyor.

Ayrıca vatandaşlara, hurdaya çıkan aracın sınıfına göre kilogram başına 80 kuruş ila bir buçuk lira arasında para ödeniyor.
Paylaşmak Güzeldir

Unknown

2013 Yılının son çeyreğinde blog yazmaya başladım, gündemi yoğun bir şekilde takip ediyorum ve önemli gördüğüm hususları blogum üzerinden sizlere aktarıyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Hayallere Giden Yol. Designed by Elementx | Love for Siristatlı